tiden bara rinner iväg

Herregud, tiden bara försvinner. Det var inte länge sen vi bokade och vi sa att om fem månader åker vi! Igår var det 50 dagar kvar, det är ju ingenting. Det är nu man börjar inse att vi faktiskt ska åka. Det är både spännande, nervöst och helt underbart. Man tänker på de man lämnar här hemma, en del jobbigare än andra, men man kommer sakna den där vardagliga kontakten man har med sina vänner. Men samtidigt har jag och Sofie vår största utmaning och äventyr någonsin framför oss och jag kunde inte bli gladare av tanken att det är henne jag kommer dela den här resan med.
 
Första sprutorna är tagna, bara två kvar och sedan är det färdigt. Eftersom jag redan tagit spurta mot Hepatit A behövde jag enbart ta B den här gången. Det är egentligen bara Hepatit de rekommenderar till NZ & Aus, men eftersom vi ha planer på att stanna till i Asien på vägen hem och vi inte har det bestämt vart vi ska så tog jag även spruta mot Japansk hjärnhinneinflammation och ätit tabletter mot tyfoid. Kan man vaccinera sig mot sådana sjukdomar tycker jag det är värt att lägga pengar på det, även om det kostar en del.
 
Har suttit och skrivit ett helt A4 på det som behöver köpas innan och det är mycket småsaker som behöver inhandlas. Kommer lägga upp packlista och sådant sedan, så man har koll på allting som ska med.
 
Nu ska jag fortsätta fixa massa innan jag åker tillbaka till jobbet!
Kram



RSS 2.0