Fraser Island dag 2 & 3

Bloggmotivationen är inte på topp just nu, särskilt eftersom min telefon inte fungerar att lägga upp bilder med för tillfället och måste hitta wifi så jag kan lägga bilder med paddan.

Nu är vi på väg mot Magnetic Island för att spendera två nätter. Dock är det cyklonvarning så vi håller tummarna att vi kan åka med färjan och att cyklonen inte kommer hit!

Dag två på fraser hanns det med en hel del. Vi åkte till den kända champangepoolen,  "besteg" en sjuk hög sanddyna med fantastisk utsikt, indian head(vet ej hur det stavas) som är en stor klippa där dem förr tvingade människor att hoppa och dö eller bli misshandlade till döds,  fruktansvärt och det kallas för den stora gravplatsen. Vi hade en riktigt rolig dag i vår bil med gruppen och musik spelades som aldrig förr, tills all ström slutade fungera i vår bil. Det var bara att ropa i vår walkie talkie att vi måste få ström, dels för att vi ville ju lyssna på musik och sen måste ju vindrutetorkarna och absbromsarna funka. De andra bilarna skrattade bara åt oss då vår bil inte alltid heller ville starta, så startkablarna var framme några gånger.








På kvällen  gick vi till massa sanddynor för att kolla solnedgången och det kändes som jav var tillbaka i öknen i Dubai igen. Tyvärr såg man inte så mycket eftersom det var så molnigt, men trevligt hade vi och det är viktigast! Sedan var det dags för oss tjejer att laga mat, potatis och stek (behöver jag säga att det är lyx att äta kött här nere?). Mätta och belåtna blev det en lugn kväll med lite dricka och chips innan vi kröp in i tälten igen.






Sista dagen åkte vi och kollade på det gamla vraket som ligger på stranden och har legat där lääänge. Sedan åkte vi till ett ställe där man kan bada och även gå iväg en liten bit för att flyta ner för en liten ström ner till stället där alla badade. På vägen tillbaka la sig alla bilgrupper på en sanddyna och så la vi oss alla så att det stod Frasers Island! Vi hade tre underbara dagar och är på topplistan över det bästa jag gjort.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback